L'EVOLUCIÓ DEL PROJECTE

D'Òmes e de Reis comença a prendre forma. Mentre desenvolupem el guió i anem resolent els dubtes, mentre imaginem les escenes que, en no haver-hi text, requereixen una especial atenció al concepte visual, mentre els personatges van prenent personalitat, cos i actitud, i mentre la música que ha de farcir-lo també va encaixant dintre el muntatge,... mentre tot això passa, el projecte esdevé cada dia una mica més ferm.
Amb data ja per a l'estrena, l'11 d'abril a Calonge, Ramonlluc ha precipitat els esdeveniments i sense pausa ni espera està buscant tots els recursos que calen per titar endavant aquesta empresa i, certament, la cosa rutlla. En el 10è aniversari de la companyia La Finestra Imaginària, ens plau enormement poder estrenar aquest espectacle que consolidarà una mica més el camí que hem emprés cap a l'edat mitjana amb el nostre trobador.
Molt aviat tindrem les primeres proves d'escenografia i vestuari i les primeres marionetes. En farem fotos perquè en vegeu l'evolució.

---------------------------------------------------------------------------------------

D'Òmes e de Reis empieza a tomar forma. Mientras desarrollamos el guión y vamos resolviendo las dudas, mientras imaginamos las escenas que, al no haber texto, requieren una especial atención al concepto visual, mientras los personajes van tomando personalidad, cuerpo y actitud, y mientras la música que debe llenarlo también va encajando dentro del montaje,... mientras todo esto pasa, el proyecto és cada día más firme.
Con fecha ya para el estreno, el 11 de abril en Calonge, Ramonlluc ha precipitado los acontecimientos y sin pausa ni espera está buscando todos los recursos que hacen falta para llevar adelante esta empresa y, ciertamente, la cosa funciona. En el 10º aniversario de la compañía La Finestra Imaginària, nos alegra enormemente poder estrenar este espectáculo que consolidará algo más el camino que hemos emprendido hacia la edad media con nuestro trovador.
Muy pronto tendremos las primeras pruebas de escenografía y vestuario y las primeras marionetas. Haremos fotos para que veáis la evolución.